Har du altid følt dig anderledes? Følt, at du ikke rigtig hører til i det liv du lever? Jamen, det er der jo en grund til. Velkommen til Shadow Falls!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons mar 27, 2013 1:58 am
Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette
Vampyrer drikker ikke direkte fra mennesker da det kan medføre en ufrivillig forvandling, som dog sker sjælden, og død. De fleste dør efter at være blevet bidt af en vampyr. Det er en ud af en million som bliver forvandlet. Alle vampyrer er født med virussen.
Men i hvert fald, vampyrer får normalt deres blod fra deres bofæller. Alle hytter har en kanyle og flere tomme blodposer, og en …

Comments: 0
Latest topics
» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:39 pm by Gæst

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:18 am by Gæst

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:04 am by Gæst

» I'm here to seek the truth, not to hear what you actually says
Tors maj 09, 2013 4:58 am by Nathan

» Hello again ~ Lissette
Fre apr 05, 2013 7:45 am by Gæst

» Fravær!
Tors apr 04, 2013 7:20 am by Gæst

» Søgning af emner
Ons apr 03, 2013 2:31 am by Clarice

» Let's take a swim - Frederik
Ons apr 03, 2013 2:30 am by Clarice

» Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Lissette
 
Clarice
 
Jordan
 
Acacia
 
Elena
 
Holiday
 
Klaus
 
Arason
 
Zafira
 
Demitri
 

Share | 
 

 Vampyr

Go down 
ForfatterBesked
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Vampyr    Lør mar 16, 2013 5:18 am

Vampyrer er en af ​​de mange racer af overnaturlige. De drikker blod for at opretholde deres krop og har forbedrede sanser. Vampire øjne skifter til guld, når de bliver vrede og de har selvfølgelig skarpe hjørnetænder.
De er en af ​​de mest almindeligt overnaturlige, fordi de kan fremstilles på to forskellige måder.
Vampyrer, som er født med en inaktiv virus, og som ikke bliver aktiv, medmindre de interagerer med en anden vampyr. Nogle mennesker selv, såsom Della, i serien, er født ind i en helt normal, hvor virussen er sjældne og derfor er mange uvidende om deres gener. Hvis de ingen kontakt har med andre vampyrer helt, bliver virussen aldrig aktiv.
Men gør den, så siges det, at forandringsproces er meget smertefuld og langvarig. I en lang periode er de syge, nærmest livstruende syge, og man kan sige, at det er der de skiller sig af med dødligheden og omfavner den udødelige side.
Kort efter forvandlingen til vampyr, siges det, at den nye vampyr vil miste al fornemmelse af selv for en kort tid og bliver mentalt bevidstløs og ude af stand til at stoppe sine egne handlinger.

Desuden antages det vampyrer kan fremstilles af en, der bider et menneske og inficere vedkommendes krop, men det sker utrolig sjældent.

En typisk vampyrs personlighed:
En vampyr er altid bemærket. De tænker hurtigt og handler endnu hurtigere. De er stolte og aldrig vige tilbage fra risiko. Deres selvtillid er smitsom og æret, men deres fear-no-one attitude og deres medfødte følelse af magt kan også komme ud som arrogance for nogle og kan endda skræmme andre.
Mens de på tidspunkter kan fremstå lige så stoisk som en varulv, er de ​​er ikke bange for at være alene, vampyrer faktisk er fed skabninger og ikke har noget imod at være i centrum. De opfattes ofte som en person, der er svært at elske, deres beskyttende karakter af dem, de bekymrer sig om gør dem den slags ven, vi alle har brug for.

De har en tendens til at være ærlig, nogle gange måske endda for ærlig. Når de bliver provokeret, holder de intet tilbage. De kommer med deres meninger og måske forstår aldrig de aldrig, hvorfor nogen er utilfreds med sandheden.

De fleste vampyrer er, hvem de er på grund af deres fortid. De blev ikke født stærke, men blev tvunget til at blive på den måde på grund af nogle traumatiske oplevelse i livet. Kun dem tæt på dem ser, at der bag afskærmningen af tillid, er en såret sjæl, en hvis største frygt er at vise nogen tegn på svaghed.

Evner:
- Forbedret hørelse - Mange vampyrer kan høre på meget langt afstande og kan fortælle, når nogen lyver ved at lytte til deres puls.
- Forbedret hastighed - Vampyrer kan bevæge sig meget hurtigere end normale mennesker.
- Forbedret styrke - Vampyrer kan nemt løfte tungere ting.

Andet:
- Vampyrer har ingen specielle evner
- Vampyrer kan sagtens bevæge sig frit rundt i sollys, selvom det godt kan skære dem lidt mere i øjnene end ved andre overnaturlige eller mennesker
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
 
Vampyr
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Shadow Falls :: Grundlæggende :: Racer-
Gå til: