Har du altid følt dig anderledes? Følt, at du ikke rigtig hører til i det liv du lever? Jamen, det er der jo en grund til. Velkommen til Shadow Falls!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons mar 27, 2013 1:58 am
Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette
Vampyrer drikker ikke direkte fra mennesker da det kan medføre en ufrivillig forvandling, som dog sker sjælden, og død. De fleste dør efter at være blevet bidt af en vampyr. Det er en ud af en million som bliver forvandlet. Alle vampyrer er født med virussen.
Men i hvert fald, vampyrer får normalt deres blod fra deres bofæller. Alle hytter har en kanyle og flere tomme blodposer, og en …

Comments: 0
Latest topics
» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:39 pm by Gæst

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:18 am by Gæst

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:04 am by Gæst

» I'm here to seek the truth, not to hear what you actually says
Tors maj 09, 2013 4:58 am by Nathan

» Hello again ~ Lissette
Fre apr 05, 2013 7:45 am by Gæst

» Fravær!
Tors apr 04, 2013 7:20 am by Gæst

» Søgning af emner
Ons apr 03, 2013 2:31 am by Clarice

» Let's take a swim - Frederik
Ons apr 03, 2013 2:30 am by Clarice

» Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Lissette
 
Clarice
 
Jordan
 
Acacia
 
Elena
 
Holiday
 
Klaus
 
Arason
 
Zafira
 
Demitri
 

Share | 
 

 Et møde ved vandfaldet - frederik

Go down 
ForfatterBesked
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Et møde ved vandfaldet - frederik   Man mar 18, 2013 9:56 pm

Tid:
16:34
Omgivelser:
ingen
Vejr:
let overskyet koldt
Sted:
vandfaldet
På:


Zafira kom gående af den lille sti ud til til vandfaldet hun var helt alene, noget hun altid havde været hvilket var grunden til hendes usikkerhed, generthed og nervøsitet. Hun havde heller ikke meget selvtillid og andre piger tog ofte al hendes selvtillid o hun rendte bare bag dem som en lille hund.
Zafira satte sig på en væltet træstamme nær vandfaldet og betragtede det. Hun sukkede let. Aldrig havde hun passer ind og det at hun var blevet mobbet og udstødt havde ikke gjort det bedre. Hun håbede på at få nogle venner her for engangs skyld.
Hun nynnede blidt gensing selv og kørte en hår lok om bag øret.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 12:20 am

P: Sort hættetrøje (profilbillede) sorte jeans, og sorte converse sko.

Frederik tog hætten op over hovedet. Hættetrøjen var åben så man kunne se hans overkrop. Han gned håndfladerne mod hinanden, og gik lidt rundt i skoven til at starte med... Indtil han gik hen imod vandfaldet. Han gik langs vandfaldet, og betragtede det.

"Idiot! Røvhul!" Pisken smældede over Frederiks skulder, og han skreg højt. Faderen råbte videre, og ved en dør kunne Frederik se sin moders skikkelse.
"STOP!" Tårerne gled ned af Frederiks kinder. Han kunne ikke holde det ud!


Frederik lukkede øjnene da han så det hele foran sig nærmest. Han sukkede lavt, og åbnede dem så igen. Han så lidt rundt, og noget fra ham kunne han se... Zafira.
Han smilede skævt, og gik hen imod hende.
"Hej Zafira." Han havde hænderne begravet i hættetrøjens lommer. Han smilede høfligt til hende.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 12:43 am


Zafira havde siddet i sin egen lille drømme verden, og fik et blidt chok da hun hørte en stemme sige hendes navn. Hun kiggede i den retning stemmen kom fra, og smilede så genert da hun så Frederik"Hej Frederik"hun sagde det med den lille søde uskyldige stemme der var genert. Hun smilede smilede blidt til ham og havde gemt hænderne mellem hendes lår da hun var varm der. Hun kiggede på ham og rykkede sig lidt så han også kunne sidde hvis det var det han ønskede. hendes blik gled over vandfaldet, den rolige brusende lyd var fristende, og hun kunne tydeligt se for sig hvor smukt her måtte være om sommeren når de store grønne bøge træer stod med grenene ind over søen og gav det hele et grønligt skær, og det smukke blå vandt brusende og klukkende faldt og ramte søen. hvordan græsset ville være mørkegrønt og frodigt. hun glædede sig til sommeren. hun ville helt sikkert sidde her og tegne det hele mindst engang. Hun følte inspirationen i sig allerede.
Zafira kiggede på ham"Hvad laver du så herude i dag?"spurgte hun genert og gemte sig lidt bag halstørklædet. hendes kinder blev meget svagt rosa da hun lagde mærke til hans hættetrøje var åben og han ikke havde tshirt på. hun slog blikket ned, var lidt forlegen over sin rødmen, den irreterede hende grueligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 12:52 am

Frederik smilede skævt da hun opdagede ham, og fik et lille chok som han kunne se. Det generte smil der spillede om hendes læber var bedårende. Bare den måde hun var på var bedårende. Han undrede sig temmelig tit over hvorfor hun endelig ikke havde en kæreste. Mange drenge kunne godt lide søde, generte, og bedårende piger. Ja, han var jo så en af dem. Men han kunne også godt lide en udfordring. En lige som Clarice. Hm... Han elskede skoven. Han mødte mange interessante piger dér.
Frederik satte sig ved siden af hende da hun rykkede sig lidt på den væltet træstamme. Han trak hættetrøjen yderligere om sig. Han så lidt rundt inden hun snakkede til ham igen. Han så smilende på hende. "Går mig en tur." Svarede han kort, og grinede blidt over hun gemte sig lidt bag halstørklædet, det var skam ikke ondt ment at han grinede. Det var skam venligt ment. "Hvad med dig? Fryser du ikke?" Et drillende smil bredte sig om hans læber, og en charmerende glød i hans øjne. Han kunne ikke lade være.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 1:15 am


hun smilede sødt og lod hænderne glide væk fra deres plads mellem hendes lår og placerede dem på hver side af hende på træstammen. hun var hele tiden genert i hans selskab, også i andre drenges, men han var meget nærgående hvilket fik hende til panikke lidt inden i og rødme mere end normalt, og det irreterede hende grænseløst. men hun var også overrasket over at han ikke ligesom de fleste andre både piger og drenge "glemte" hende fordi hun var så genert og ikke rigtig turde sige noget, i frygt for at blive kigget skævt på og blive tænkt dårligt om. hun smilede genert og nikkede over det han sagde med at gå tur. hun rødmede lidt da han grinte og gemte sig yderligere bag halstørklædet."går en tur...får en inspiration"sagde hun og det lød meget mumlende da hun havde gemt ansigtet bag det tykke strik.
Hun rystede rødmende på hovedet da han spurgte om hun frøs, hun ville ikke fratage ham hans trøje igen når han ikke havde andet på. Hans drillende og smil og øjne fik hende til at rødme endnu mere og hun slog blikket ned. man kunne tydeligt se de røde kinder selvom hun gemte sig.


Sidst rettet af Zafira Tirs mar 19, 2013 2:01 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 2:01 am

Man glemte vel ikke bare den videre en bedårende pige? Samt smuk? Hvis man gjorde det så var man da godt dum. Han smilede skævt, og den charmerende glød i øjnene var der stadig. Hanlagde hovedet lidt på skrå. Han kunne simpelthen ikke lade være med at syntes det var helt bedårende over at hun prøvede at gemme sig bag sit tørklæde. Han smilede blidt.
"Inspiration til hvad?" Han så spørgende på hende.
Han havde intet imod at give hende hans hættetrøje, hun måtte endelig ikke fryse. Det ville jo være en skam hvis hun blev syg. Han syntes simpelthen det var så bedårende, og nuttet at hun rødmede så meget.
"Hvorfor gemmer du dig?" Spurgte han blidt. "Du er smuk, Zafira. Du bude ikke gemme dig." Han så kort rundt, inden han så på hende igen.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 2:23 am


hun smilede genert og tog hovedet lidt frem fra halstørklædet. hun havde aldrig set sig selv som noget specielt, hun var en kedelig normal pige, uden de der smukke træk i følge hende selv.
Hun kiggede på ham."til mine tegninger og malerier"sagde hun genert og gemte sig lidt mere, hun havde aldrig snakket med nogen om det før. hun fik en lille kuldegysning og trak skuldrene op til ørene, og kiggede så op på ham men slog blikket ned igen fordi hun blev genert over at kigge på ham. hun vidste ikke hvordan man skulle være omkring folk og slet ikke drenge.
da han spurgte hvorfor hun gemte sig rødmede hun lidt og trak på skuldrene"det ved jeg ikke"sagde hun genert og hendes blik fløj hurtigt over hans bare overkrop. hun kiggede på ham"synes du?" hun lød helt overrasket, og smilede genert. hendes blik gled ned og hun var lidt forvirret for igår var hun lækker og i dag smuk, han gav hende komplimenter hun aldrig før havde fået og hun vidste ikke hvordan man tog i mod den slags.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 3:11 am

Da hun kom lidt ud fra sit gemmested, tørklædet, smilede han venligt til hende. I Frederiks øjne var kun piger der blev ved, og ved, og ved med at lege kostbar kedelige. Men hvis de bare var mega generte, ja så var det en anden sag.
Han så blidt på hende. "Du tegner?" Nå, så de havde noget tilfælles! "Jeg er også tegner." Da han opdagede det lød lidt underligt grinede han nervøst, og skævede mod hende for at se hendes reaktion på hans lidt latterlige måde at sige at han også tegnede på.
Han blev ved med at se blidt på hende. "Er du meget genert?" Selvom han allerede vidste at hun var, så kunne han da alligevel godt spørge. Han lagde nu godt mærke til hun så på hans bare overkrop hurtigt. "Ja, det synes jeg." Han smilede mere charmerende, og skævt. Han var en der elskede at give komplimenter, især hvis den person han gav komplimenter til fik mere selvtillid.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 3:43 am


Hun smilede genert og rykkede sig lidt, ikke væk fra ham men heller ikke tættere på, bare lidt frem og tilbage for at starte blod omløbet og få varme igennem kroppen igen.
Hun kiggede lidt overrasket på ham da han sagde han også tegnede, men grinede blidt og uskyldigt over den måde han sagde det på. hun kiggede på ham og smilede en smule sødt og nikkede genert over hans spørgsmål, for hun var meget genert hun vidste det godt, hun hadede faktisk at hun ikke bare kunne falde i snak med fremmede og få øjeblikke efter være venner med dem.
Hun smilede og rødmede"det er du den eneste der synes så"sagde hun lavt og genert, hendes blik gled over hans ansigt, især øjnene inden hun kiggede ned igen, han virkede som den største player, som pigerne kaldte de fyre der gik i seng med alt hvad de kunne få fat på hurtigt, men hun forstod ikke at hvis han ville i seng med hende at han så ville give det så meget tid, plejede de ike at tage de nemme piger? hun forstod det ikke helt, og lidt tanken om sex fik hende til at blive helt rød i hovedet og kigge den anden vej indtil hendes kinder kun var svagt rosa.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 4:03 am

Det gav ham mere selvtillid at hun rødmede så meget. Det var nuttet. Han grinede lavt, stadig ikke ondt ment, og rejste sig lidt op. Han vidste skam godt han virkede som en player, men det var han jo også. Men han behøvede ikke at prøve at få alle piger til sig. Han kunne godt have pigevenner, men han havde stadig det med at sige sin ærlig mening. Så hvis hun var pæn, så sagde han det. Om de kunne lide det eller ej.
"Virkelig? og jeg som troede du havde en hær af drenge til at elske dig." Han sagde det drillende, og så charmerende på hende. Han satte sig hen ved siden af hende igen. Han smilede af at hun blev helt rød i hovedet.
"Hvad tænker du på?" Han lagde hovedet lidt på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 4:25 am


hun kom lidt frem fra halstørklædet skjul da han rejste sig, og hun fulgte ham let med øjnene, der var nysgerrige. hun betragtede ham igen, som så mange gange før allerede, hun var nysgerrig omkring ham, men turde ikke spørge ind til ham. hun trak benene op under sig og skuttede sig lidt mod vinden der var kold, hun frøs ja men hun ville ikke have han gik rundt i bar overkrop. 1. hun ville blive tomatrød i hoved 2. han havde jo ike andet på!
hun rødmede over det han sagde"jeg var ikke engang den de kom til når ingen andre gad dem"sagde hun lavt og genert, og rødmede endnu mere.
Hun kiggede væk og rystede på hovedet"det er lige meget"mumlede hun genert og man kunne høre hun syntes det var pinligt"det er intet om dig!"sagde hun hurtigt for hun ville ikke have han skulle tro at hun tænkte ting om ham, og da slet ikke den slags!!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 4:44 am

Frederik opdagede at hun skuttede sig mod vinden. Den kolde vind... Hm... Hun fryste. Men hun turde ikke at spørge efter hans hættetrøje. Jaja, det kunne han bare se på hende. Han smilede skævt. "Du fryser." Konstaterede han. Inden hun kunne nå at gøre nogen indvendinger trak han hættetrøjen af, og lagde den om hendes skuldre. Han rystede på hovedet hvis hun nu skulle gøre indvendinger. HAn rejste sig op, og gik lidt hen imod vandfaldet. Han så ned i vandet.
"Det kan jeg ikke forstå. De drenge må være skøre i hovedet. " Han så smilende på hende.
Han smilede kærligt da hun svarede hans spørgsmål. "Det regnede jeg heller ikke med. Altså, om at det var om mig." Han smilede høfligt, og så stadig på hende.
Så blev hele hans ansigt alvorligt, og på en måde sorgmodigt.
"Hvad ville du gøre hvis jeg kyssede dig?"
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 6:05 am


hun rykkede sig forskrækket men slappede mere af da han bare lagde trøjen om hende. hun åbnede munden for at sige nej tak, men lukker munden igen da han ryster på hovedet. Hun kiggede genert på ham"tak"hun sagde det sødt men meget genert og smilede blidt. hun fulgte ham endnu engang med øjnene da han rejste sig, og forstod ikke hvorfor han ville spilde tid på hende, hun var jo et stort nul, hvis hun døde ville ingen savne hende.
"du er sød"sagde hun genert og kiggede ned. Hendes blik gled let hen over hans ansigt da han sagde det og hun smilede blidt, tanken om det hun havde tænkt fik hende til at smile rødmende.
Hun kiggede på ham og blev lidt utilpas ved hans spørgsmål og tog hænderne frem"Jeg ville stoppe dig"mumlede hun lavt, hun syntes det var pinligt og måske lidt tarveligt over for ham, men hun følte sig utilpas ved berøringer, og bare de få gange i går han rørte ved hende havde hendes hjerte banket vildt og hun havde panikket en smule."Jeg er ked af det hvis mit svar sårer dig"sagde hun undskyldende og gemte sig fuldstændigt inden hun gemte ansigtet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 6:44 am

Frederik smilede skævt over at hun sagde han var sød. Han trak på den ene skulder. Han så ikke sig selv som sød, men det... Måtte hun selvom hvad hun syntes om ham. Han ville sikkert blive lidt trist hvis hun døde, men han kendte hende jo heller ikke så fantastisk godt at han ville græde. Det var faktisk meget sjældent man så Frederik græde.
"Tak." Han smilede skævt, og så ned i vandet igen.
Han trak bare på den ene skulder af hendes svar. "Okay." Han smilede skævt. Han var ikke en hvis stolthed blev såret bare fordi en pige ikke lige var til ham. "Det sårer mig ikke." Han grinede lavt, og smilede venligt til hende for at få hende ud af sit skjul.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 7:05 am


hun tog halstørklædet væk da det blev for varmt om ansigtet og der ikke kom noget frisk luft ind. hun kiggede på vandfaldet, og begyndte at fordybe sig i vandets brussen. hun lod blikket glide over ham igen, betragtede ham i stilhed og med et genert blik, der ville flygte væk fra ham idet han kiggede på hende. hun kiggede ind i hans øjne, nysgerrig efter hvad han var for en. hun var ligesom et sky dyr. han var en omgivelse hun først skulle vænne sig til, og det var hun langsomt begyndt på, dog meget langsomt.
Hun kiggede på ham og smilede genert men lettet da han sagde det ikke sårede ham"Det var godt, jeg kan ikke lide at såre folk"sagde hun blidt og bed sig så i læben inden hun slog blikket ud mod vandfaldet igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 7:17 am

Frederik var nysgerrig omkring hende. Han så lidt på hende med et skævt smil. Han så ned på vandet, og satte sig på hug. Han stak en hånd i vandet, og kunne næsten mærke kulden brede sig ind i hans hud. Han tog hånden op fra vandet, og tørrede sin hånd af i bukserne.
Han så hen på hende. "Det er heller ikke sjovt at såre andre." Nej... Men alligevel gjorde han det lidt. Men han kunne ikke gøre for det... Han rejste sig op.
"Har du noget familie, Zafira?" Han så spørgende på hende.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 7:34 am


Hun faldt næsten helt i staver over vandfaldet. Hun lukkede blidt øjnene og ville ønske man kunne få den brusende lyd ned på noder og ud gennem et klaver. Det var naturligvis ikke en mulighed på nogen måde. Hun forholdt øjnene lukkede og lignede faktisk et barn der sov siddende. Men hun sov ikke. Hun åbnede kort øjnene og kiggede på han ds han stak hånden ned i vandet, men lukkede øjne igen derefter for st lytte igen.
Hun åbnede øjnene da han snakkede og rystede let på hovedet dom svar" nej, derfor er jeg glad for at du ikke blev såret" hun sagde det blidt tydeligt genert men blidt. Hun ville ikke vide hvad hun skulle gøre hvis hun sårede nogen, og tanken om det gjorde hende næsten ilde til mode.
Hun kiggede ned i jorden da han spurgte om familie, ikke fordi hin blev genert men fordi hun blev trist. Det var jo ikke kun pga mobningen at hun var sådan her." Nej det har jeg ikke" sagde hin mumlede og man kunne høre hun ike ville snakke om det. Hun havde boet på et børnehjem siden hendes far døde da hendes stedmor altid havde syntes at Zafira var et mærkeligt barn. Det var faktisk forstanderen fra børnehjemmet der havde sendt Zafira hertil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 7:41 am

Frederik satte sig ved siden af hende, dog med passende afstand så hun ikke blev for ... Ja, det hun nu blev når han var, eller drenge, var for træt på hende. Han betragtede hende blidt da hun snakkede.
"Jeg bliver ikke så let såret." Han smilede skævt.
Han betragtede hende blidt mens hun snakkede, og kunne sagtens se hun ikke brød sig om at snakke om det. Så der måtte have sket noget... Stakkels pige. Han forstod hende godt. Hvis man havde haft en hård fortid, ja så... Ville man helst ikke snakke om det.
"Okay." Han smilede blidt. Han ville ikke presse hende til at fortælle noget hun ikke ville. Det måtte hun selv finde ud af.
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 9:27 amHun åbnede øjnene og kiggede på ham, hun følte sig mere rolig nu hvor han sad lidt længere væk, det var intet mod ham, hun fik faktisk dårlig samvittighed over det hun skubbede en person væk som rent faktisk ikke så skævt på hende. Hun sukkede lydløst og bed sig let i læben.
"Det var godt!" Sagde hun og smilede let men genert.
Hun kiggede lidt væk. Hun var forældreløs og alene, det havde hun været næsten hele sit liv, næsten aldrig blevet elsket og hun vidste slet ikke hvordan man gjorde, også det at hendes stedfar havde misbrugt og mishandlet hende inden hendes stedmor gav hende til børnehjemmet var nok en stor grund til at Zafira var bange for drenge og mænd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 19, 2013 9:39 am

Frederik lagde armene over kors. Han havde altid fået at vide han skulle respektere andres grænser, og det gjorde han så. Så længe de var ordentlige mod ham. Måske burde han også lade være med at presse sådan? Det skræmte jo nogle væk fra ham.. Det ville han ikke have.
"Ja.." Han følte lidt samtalen var ved at gå i stå.. Det Ville han ikke have! Han sukkede lavmælt og begravede hænderne i bukselommerne.
"Hvad tænker du på?" Han så spørgende på hende. " og har du fået varmen?"
Tilbage til toppen Go down
Zafira
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 14
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 26, 2013 10:49 pm


Hun kiggede på ham og smilede blidt. Betragtede ham indgående. Hun fik en lyst til at lade fingrene glide over hans ansigt og overkrop for at mærke ham muskulaturer og bygning. Han var jo køn ingen tvivl der! Men hans krops bygning var fantastisk og hun ville gerne tegne ham faktisk.
Hun slog genert blikket ned." Hvor gammel er du?" Spurgte hun genert og kiggede på ham igen. Hun trak hænderne ind i hans hættetrøje
Hun kiggede ned da han spurgte hvad han spurgte ind til hendes tanker" min familie" svarede hun og gemte sig lidt bag halstørklædet igen. Hun rystede blidt på hovedet til hans sidste spørgsmål" nej det er fint nu, tak" sagde hun blidt
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   Tirs mar 26, 2013 11:14 pm

Den måde hun betragtede ham på fik ham til at se lidt spørgende på hende. Han lagde hovedet lidt på skrå. Hendes spørgsmål undrede ham lidt. Han smilede skævt.
"284 år." Svarede han kort, og grinede lavmælt. "Og du er..." Han så betragtende på hende. "17-18 år?" Han smilede skævt.
Hendes familie...
"Hvad er der med din familie?" HAn så spørgende på hende. Han smilede skævt. "Så lidt." Han sukkede lidt, og så rundt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Et møde ved vandfaldet - frederik   

Tilbage til toppen Go down
 
Et møde ved vandfaldet - frederik
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Shadow Falls :: Shadow Falls Akademi :: Shadow Falls-
Gå til: