Har du altid følt dig anderledes? Følt, at du ikke rigtig hører til i det liv du lever? Jamen, det er der jo en grund til. Velkommen til Shadow Falls!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons mar 27, 2013 1:58 am
Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette
Vampyrer drikker ikke direkte fra mennesker da det kan medføre en ufrivillig forvandling, som dog sker sjælden, og død. De fleste dør efter at være blevet bidt af en vampyr. Det er en ud af en million som bliver forvandlet. Alle vampyrer er født med virussen.
Men i hvert fald, vampyrer får normalt deres blod fra deres bofæller. Alle hytter har en kanyle og flere tomme blodposer, og en …

Comments: 0
Latest topics
» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:39 pm by Gæst

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:18 am by Gæst

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:04 am by Gæst

» I'm here to seek the truth, not to hear what you actually says
Tors maj 09, 2013 4:58 am by Nathan

» Hello again ~ Lissette
Fre apr 05, 2013 7:45 am by Gæst

» Fravær!
Tors apr 04, 2013 7:20 am by Gæst

» Søgning af emner
Ons apr 03, 2013 2:31 am by Clarice

» Let's take a swim - Frederik
Ons apr 03, 2013 2:30 am by Clarice

» Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Lissette
 
Clarice
 
Jordan
 
Acacia
 
Elena
 
Holiday
 
Klaus
 
Arason
 
Zafira
 
Demitri
 

Share | 
 

 Nice to meet you... Clarice?

Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4
ForfatterBesked
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Fre mar 22, 2013 9:23 am

Hun vågnede svagt da han kyssede hendes pande, og med halv åbne øjne betragtede hun ham da han gik ind i stuen igen. Hun var dog ikke rigtig vågen nok til at reagere på det og havde heller ikke lyst til det, for hun lå meget godt som hun havde fået lagt sig. Hun lukkede øjnene igen og faldt ikke helt i søvn igen. Det var kun overfladisk, så hun bemærkede at han betragtede hende, efter han var kommet ind. God nok havde hun ikke bemærket at han var kommet ind på hans værelse igen og der var også gået lidt tid før hun egentlig blev bevidst om at han betragtede hende. Hun havde egentlig ikke noget imod det.
"Har du bare tænkt dig at kigge på?" spurgte hun med en lav halvt sovende stemme, mens et lille træt drillende smil spillede på hendes læber. Hun orkede ikke at åbne øjnene, mens hun sagde det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Fre mar 22, 2013 11:20 am

Frederik strøg hende tøvende over kinden. Ganske forsigtigt. Han tog dog brat hånden til sig da hun sagde noget. Han så lidt rødmende på madrassen. Ja, en let rosarød farve bredte sig ved hans kinder. Han så på hende igen og var lettet over hun havde øjnene lukket. Han havde ikke rødmet i flere evigheder... Han smilede kærligt.
"Ja, du ser sød ud når du sover.." Han sagde det lidt drømmende som om han gerne ville være tæt på hende. Rødmen forsvandt langsomt. Han lagde sin hånd på hendes kind igen. Han kærtegnede kinden blidt. Han så lidt beundrende på hende.
"Mange tak Clarice." Hviskede han blidt. Han trak sit ansigt tættere på hendes. Han ville dog ikke gøre noget. Han havde heller ingen bagtanker.
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:12 am

Et lille træt smil pyntede hendes læber mens han snakkede til hende. Hun var godt på vej til at falde i søvn igen og skulle tage sig lidt sammen for at kunne holde sig vågen, dog tillod hun sig at ligge med lukkede øjne, da de var for tunge til at hun kunne åbne dem.
"Jeg er da altid sød"sagde hun med en træt og drillende stemme, mens hun trak knæene lidt højere op. Hun havde altid bedst kunnet lide at ligge i fosterstilling når hun skulle sove. "Og så lidt"tilføjede hun halvt mumlende, da hun begyndte at glemme at hun skulle holde sig vågen. Hun kunne mærke at han var kommet tættere på, men samtidig var hun ikke sikker på det, da hun jo var træt og havde lukkede øjne, så hendes sanser var vel ikke på toppen i dette øjeblik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:21 am

Hun virkede så træt. Han lagde sig lidt ude ved kanten, og lagde dynen godt om hende. Endelig var det forbudt at en pige sov ved en dreng, men han nænnede ikke at tvinge hende op, og tage hen til sin egen hytte. Ikke endnu... Og, de lavede jo ikke noget? Han kunne ingen problemer se i det. Han grinede lavt.
"Det er rigtigt." Hviskede han lavt. Han betragtede hende lidt..
"Bare sov." Han smilede skævt.
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:27 am

Clarice smilede svagt da han lagde sig i sengen, og smilet blev muntert da han gav hende ret i at hun altid var sød. Hun nåede dog ikke at sige noget til det sidste, før hun gav efter for trætheden og faldt i søvn. Hendes åbendræt blev afslappet og langsomt i samme sekund og afslørede at hun sov. Hun rullede om på den anden side, så hun kom tættere på ham uden at vide det.


//Sry kort svar Wink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:34 am

//Går nok ^^

Da hun rullede om på den side, og dermed tættere på ham, så han lidt på hende. Han gjorde dog intet. Selvom han gerne ville, så ville han ikke gøre noget uden tilladelse. Lige nu var han forsigtig. Noget efter rejste han sig forsigtigt op.
Han trak dynen af hende, og så på hende.
"Clarice, vi bryder reglerne hvis du bliver." Han lagde en hånd på hendes overarm, og så på hende. "Vågn op." Han havde hævet stemmen lidt.
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:36 am

"Mmhm..!" sagde hun klagende da han vækkede hende, hun kunne blive lidt besværlig at have med at gøre når hun virkelig bare ville sove eller bare lå rigtig godt. Hun rullede om på siden og hørte ikke rigtig efter hvad han sagde til hende, hun rakte bare efter dynen som han have taget af hende for at få den tilbage igen. Hun gad ikke engang at åbne øjnene, da hun ikke var rigtig vågen endnu.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:45 am

Frederik sukkede lidt over hende. Han foldede dynen sammen, og smed den hen i et hjørne af værelset. Han gik ud i badeværelset, og fyldte et glas med vand. Han havde et drilsk, og lusket smil om læberne. Da han gik ind i værelset igen, og så på hende. Så gik han hen, og hældte langsomt vandet ned langs hendes hals.
"Op med dig!" Han grinede kærligt, og hlældte det ned langs hendes side hvis hun ikke var hoppet op fra sengen.
Det var nu rart at have hende i hans hytte, men det var mod reglerne. Han ville ikke give hende problemer. "Du skal hen i din egen hytte."
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 4:50 am

Clarice spærrede øjnene op og hvinede højt, da vandet ramte hende, hun havde ikke været forberedt på det og havde ikke troet at han ville kunne finde på det. Hun engang havde hun fået smidt vand på sig, mens hun sov og det havde været hende mor som syntes det var sjovt at gøre, når hun alligevel skulle vande blomsterne som havde stået ved hendes seng.
"Frederik!" hvinede hun samtidig med at hun hoppede ud af sengen, da han hældte mere vand på hende. Hun var helt vågen nu og kunne godt finde på at klappe ham en, selvom hun ikke var sur eller noget.
"Jeg skal nok smutte, hvis du absolut skal drukne mig ellers" sagde hun med en fornærmet stemme, men havde samtidig et muntert glimt i øjet, da hun smuttede ud fra hans værelse og gik hen til hendes sko, for at tage dem på.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 5:05 am

Frederik grinede kærligt over hende. Han smilede helt uskyldigt. Han rejste sig op, og stillede glasset på skrivebordet. Det trick havde han lært fra sine forældre... Da de var lykkelige. Da hans forældre ikke torturerede ham... Han rystede tanken af sig, og så på Clarice.
"Jeg kunne ikke finde på at drukne dig." Han smilede skævt, og fulgte efter hende. Han begravede hænderne i bukselommerne.
"Jeg håber det ikke er et farvel." Han så lidt på hende.
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 5:20 am

Hun smilede muntert til ham mens hun tog støvlerne på. "Om jeg så ønskede at det skulle være et farvel ville det blive svært"sagde hun med et venligt smil og trak en hånd gennem hendes hår som var blevet en smule uglet efter hun havde sovet en smule. "Vi går jo på samme skole min trold" tilføjede hun muntert og gik hen til døren og åbnede, så hun kunne gå ud.
"Så det bliver et vi ses" sagde hun smilende og gik ud af døren, hun lukkede den ikke efter sig da hun gik. Det var rart at det var sommer, da aftnerne ikke var så kolde igen. Hun ville i hvert fald ikke nå at dø af det før hun nåede tilbage til sin egen hytte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 5:38 am

Lige nu havde Frederik allermest bare lyst til at kysse hende... Men han lod være. Han ville ikke blive afvist. Han ville kysse hende når chancen bød sig. Han smilede skævt, og så lidt flovt ned. Han lænede skulderen op af væggen. "Det er rigtigt." Han så roligt på hende igen.
Han smilede skævt, og rettede sig op. Han lukkede døren efter hende efter at have sagt; "Vi ses." Han sukkede lavt.

//Out ^^
DU LAVER DET NYE EMNE! xD
Tilbage til toppen Go down
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 5:39 am

//Det skal jeg nok!! Wink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   Tirs mar 26, 2013 5:40 am

//TAAAAAAAK!
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Nice to meet you... Clarice?   

Tilbage til toppen Go down
 
Nice to meet you... Clarice?
Tilbage til toppen 
Side 4 af 4Gå til side : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Shadow Falls :: Shadow Falls Akademi :: Skoven-
Gå til: