Har du altid følt dig anderledes? Følt, at du ikke rigtig hører til i det liv du lever? Jamen, det er der jo en grund til. Velkommen til Shadow Falls!
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons mar 27, 2013 1:58 am
Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette
Vampyrer drikker ikke direkte fra mennesker da det kan medføre en ufrivillig forvandling, som dog sker sjælden, og død. De fleste dør efter at være blevet bidt af en vampyr. Det er en ud af en million som bliver forvandlet. Alle vampyrer er født med virussen.
Men i hvert fald, vampyrer får normalt deres blod fra deres bofæller. Alle hytter har en kanyle og flere tomme blodposer, og en …

Comments: 0
Latest topics
» Velkommen til Liars & Thieves.
Søn apr 20, 2014 10:39 pm by Gæst

» Reklame - Fortress
Man jun 24, 2013 9:18 am by Gæst

» Deploratus - En verden der aldrig bliver den samme
Fre maj 31, 2013 12:04 am by Gæst

» I'm here to seek the truth, not to hear what you actually says
Tors maj 09, 2013 4:58 am by Nathan

» Hello again ~ Lissette
Fre apr 05, 2013 7:45 am by Gæst

» Fravær!
Tors apr 04, 2013 7:20 am by Gæst

» Søgning af emner
Ons apr 03, 2013 2:31 am by Clarice

» Let's take a swim - Frederik
Ons apr 03, 2013 2:30 am by Clarice

» Bloddonering
Tirs apr 02, 2013 9:24 pm by Lissette

Top posting users this week
Top posting users this month
Top posters
Lissette
 
Clarice
 
Jordan
 
Acacia
 
Elena
 
Holiday
 
Klaus
 
Arason
 
Zafira
 
Demitri
 

Share | 
 

 Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice

Go down 
ForfatterBesked
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Man mar 18, 2013 4:23 am

Tid: Middags tid
Sted: Spisesalen
Omgivelser: Kantinen, en masse sultne overnaturlige
Vejr: Køligt udenfor
Påklædning:

Lissette havde hurtigt været ovre i kantinen da det havde været ved at blive tid til at de åbnede, så hun havde været heldig og havde blevet en af de første i køen til maden. Hun var pisse sulten, så selvom maden ikke så ud til at være det lækreste, så tog hun taknemmelig imod den lidt for klumpede kartoffelmos og de bløde bacon og glasset med mælk. Det var fandme bedre end ingenting. Hurtigt smuttede hun ned og satte sig på et tomt bord, ikke fordi at hun ville være alene, men fordi at det altid var sjovt at møde nye mennesker, og at man aldrig vidste hvem der endte med at komme og sidde sammen med én hvis man sad alene. Hun strøg i en let bevægelse en rød lok væk fra øjnene og begyndte at indtage maden, og måtte en gang imellem skære en lille grimasse på grund af maden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Man mar 18, 2013 4:55 am

//Går ud fra at vi kender hinanden, når vi nu bor på værelse sammen Wink

Påklædning:

Clarice kom roligt gående ind i spisesalen, hun var ikke altid fan af maden de serverede, men hun regnede ikke med at det ville hjælpe at klage. Hun gik hen i den langsomt voksende kø og trippede med foden, mens det langsomt skred frem ad med køen.
Pænt tog hun imod maden, selvom hun trak på smilebåndet over den klumpede kartoffelmos. "Tak" sagde hun pænt, inden hun vendte sig og gik ned for at finde et bord hvor hun kunne sidde og spise. Hun var ikke engang videre sulten, og derfor gjorde det ikke noget at maden ikke var noget at råbe hurra for. Efter få skridt faldt hendes blik på Lissette og et muntert smil blev tryllet frem på hendes læber, samtidig med at hun satte kurs mod hende.
"Hej Lis" hilste hun sin fortryllende charmerende stemme og satte sig ned inden hun kunne nå at sige noget igen. Clarice tog sig ikke af hvad andre mente om hende, ligesom hun kunne mene det som hun ville, kunne andre jo også have lov til det. Hun stillede maden på bordet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 19, 2013 12:04 am

Lissette måtte efterhånden nærmest tvinge maden ned da hun blev mere og mere mæt. Og endnu en gang skar hun ansigt over det ulækre mad. Da hendes navn blev sagt, løftede hun blikket fra maden og så på sin værelseskammeratinde og smilede let. "Hey Clarice," hilste hun blidt og klukkede da hun bare satte sig ned overfor hende. Hun var glad for at have været kommet på værelse med den heks, ikke i ond forstand. Det var altid rart at knytte venskab igennem racerne, for der fandtes jo for tiden ingen andre kamæleoner på akademiet, det var lidt trist, for så var der jo ingen der sådan rigtig forstod hvad det var hun gik igennem, måske lidt formskiftere, for de havde jo lidt den evne. "Lækker mad, huh?" sagde hun sarkastisk og løftede en gaffel fuld af det 'lækre', klumpede kartoffelmos.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 19, 2013 3:59 am

"Fantastisk!"sagde Clarice og spillede på på at maden skulle være lækker. Hun smilede muntert og skubbede baconen ud til siden på tallerkenen, da hun ikke brød sig om at spise det når det var slatten og samtidig halv lunket. "Hva så? Hvad er dine planer for dagen?"spurgte hun med et smil, mens hun fiskede uden om de værste klumper i kartoffelmosen, og første derefter gaflen op til munden. Hun sank det hurtigt for ikke at smage så meget på det, men nåede dog lige at skære en lille grimasse. Hun ville helst ikke lave en større scene, da det jo i hendes hoved var lidt synd for kantinens personale at de ikke buede til at lave mad, selvom hun nu ikke selv kunne prale af nogle store talenter inden for det område.
Hun så op igen og smilede venligt til Lissette.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 19, 2013 9:36 pm

Lissette klukkede blidt da Clarice spillede med på den. Det var altid skønt at snakke med andre, som næsten altid havde et positivt syn på tingene og altid kunne le over tingene. Lissette selv tog en af de halv slatne bacon stykker og puttede det i munden sammen med lidt kartoffelmos, for hun elskede jo selve retten og prøvede at forestille sig at det var hendes mor der havde lavet det, for hendes madlavning! Gud, hun savnede sin mors madlavning, det var jo direkte himmelsk mad det var at hun kunne lave. "Det er lørdag, jeg skal bare dase den af," sagde hun med et lille suk og smilede til hende. "Hvad med dig, Clarice?" Hun så på heksen med de nysgerigt blik og et lille smil om læben idet hun selv undgik de klumpede stykker i kartoffelmosen og førte så gaflen til munden og slugte hurtigt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Ons mar 20, 2013 3:52 am

Clarice sorterede en smule mere i kartoffelmosen inden hun turde tage mere af det. Heldigt at hun aldrig havde været den helt store spiser. "Dase? Lyder hyggeligt, jeg har overvejet at løbe en tur"svarede hun smilende og vidste godt at ikke alle på skolen delede hendes kærlighed til motion, specielt det at løbe elskede hun. Hun plejede at løbe med en veninde før hun kom på skolen, men nu gjorde hun det mest alene, da det var svært at lokke folk med når det var koldt udenfor og eller var det for varmt for dem.
"Men jeg har ikke afgjort det endnu, men det kommer an på om jeg kan finde på noget andet at lave"tilføjede hun med et muntert smil og prikkede til baconen, hun funderede kort på om hun turde tage en bid af det. Lissette så jo ud til at overleve den og så meget være end kartoffelmosen kunne det heller ikke være.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Ons mar 20, 2013 4:23 am

Lissette betragtede blidt sin veninde og værelseskammeratinde og smilede. "Det er ikke særlig sjovt at kunne tage en løbetur, når den alligevel ikke rigtig gør nogen forskel," sagde hun med en blid latter og trak lidt på skuldrene. Det havde hun fundet ud af hurtigt i en ung alder, hun kunne tit og ofte løbe fra mange af de andre. Det havde været meget skægt i en periode.
"Altså, jeg er altid frisk på lidt af hvert, og når vi begge ikke har de store planer for dagen, så skal det nok blive skægt," sagde hun og smilede opmuntrende til Clarice og ville virkelig intet have imod at have lidt selskab, det var jo altid dejligt med at have sine venner omkring sig. Pænt hurtigt, faktisk, forsvandt alt hvad der havde været på tallerkenen, hvis man så bort fra de klumpede kartoffelstykker, væk. Lissette havde jo været pænt sulten, og var det stadig lidt, men nøjedes bare med at mætte sig i mælken istedet for at gå op og få sig en drabelig portion mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Ons mar 20, 2013 7:48 am

"Sandt nok, jeg kan bare godt lide at få pulsen op" sagde hun smilende og blinkede til hende. Det var grunden til at hendes ynglings fag var idræt. Hun flyttede baconen over til klumperne, og så kort maden an. Når hun ikke engang var sulten længere, kunne hun ikke se mening i at spise op. Det ville bare være pineri at få det ned. Hun havde spist det halve, da hun lagde bestikket på tallerkenen, eftersom hun ikke ville have mere af den såkaldte dejlige mad.
"Så må vi jo finde på noget" sagde hun smilende til hende og rettede sig op, så hun ikke sad halvt lænet ind over maden længere. "Hvis du ikke skal have mere, kan vi jo se om der er noget vi kan finde på et sted?" foreslog Clarice med et venligt smil. Hun havde altid holdt af at være sammen med andre, og eftersom hun ikke var kræsen hvad angik hendes venner, kunne hun stort set med alle. Selvfølgelig lå det også til hekse at bære over med andres fejl, men det var jo ikke alle som bar over med hendes.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Fre mar 22, 2013 12:15 am

Lissette nikkede lidt til sin veninde. "Det kan jeg også, det er bare svært," sagde hun med et lille, uskyldigt grin og smilede varmt til Clarice. Let lagde hun bestikket på tallerkenen og smilede let og tilfreds, selvom maden ikke ligefrem havde været lækker. Hun nikkede lidt og smilede til hende og kørte en hånd igennem sit røde hår. "Hvad kunne du tænke dig at lave?" spurgte hun med sin blide stemme og blev ved med at smile til hende. "Selvom den her mad er utrolig ... lækker, så er jeg blevet mæt," sagde hun med et muntert grin og blinkede drilsk til Clarice og pillede ved en lille lok af sit røde hår. Lissette selv var heller ikke særlig kræsen med sit vennevalg, var de venlige imod hende var hun det imod dem, og omvendt. Det var sådan at hun var blevet opdraget af sine adoptivforældre.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 26, 2013 4:16 am

Clarice smilede venligt til Lissette, det var altid hyggeligt at være sammen med ens veninder og på når hun i forvejen ingen bestemte planer havde for sig, passede det fint at man fik en som kunne være med til at finde på noget at lave.
"Jeg har ingen ide om hvad jeg kunne tænke at lave, men har du noget som du har lyst til at lave?" Spurgte hun med et smil og tog tallerkenen op fra bordet, og rejste sig derefter op, for at stille den hen til de andre brugte tallerkener og bestik. Hun smilede til Lissette og regnede selvfølgelig med at hun ville følge med, da hun jo ikke skulle have mere at spise.


//Sry kort svar
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 26, 2013 10:13 am

Lissette elskede at være sammen med veninderne, eller vennere, egentlig bare andre mennesker, så at tilbringe sammen med Clarice, som jo var en af veninderne, så kunne dagen jo næsten ikke blive bedre. Hun slog en lille kluklatter op og trak på skuldrene. "Jo, hvis det var varmt nok kunne vi have taget nogle tæpper med udenfor og lagt os et eller andet sted, men nu stadig er pænt koldt udenfor så kan vi tage nogle tæpper og ligge os i hytten?" foreslog hun med et blidt grin om læben og en lille skuldertrækken. Da Clarice rejste sig, fulgte Lissette hendes eksempel og tog sin tallerken, bestik og glas og stillede det selv hen til de andre brugte ting. Hun så på veninden og gengældte varmt smilet. "Men er du med på det?" spurgte hun så og lagde nysgerrigt og spørgende hovedet let på skrå.

//Det er helt okay Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Clarice
Elev
Elev
avatar

Antal indlæg : 88
Join date : 18/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Tirs mar 26, 2013 8:46 pm

Clarice satte tallerkenen og bestikket forsigtig fra sig, for at det ikke skulle larme og tiltrække opmærksomhed. Hun havde en gang kommet til at sætte tallerkenen lidt for hårdt på stakken og det havde lydt som om hun havde smadret den og selvfølgelig havde folk kigget, for at se om de kunne få noget at grine af.
"Det er en god ide"svarede hun smilende og mente at det kunne blive meget hyggeligt at holde en lille skovtur inde i deres hytte. Et muntert smil dukkede op ved tanken om alle de gange hende og hendes mor havde bygget huler på Clarices værelse eller ude i stuen, med lagen og stole. Mange timer var gået med at lave hulerne helt perfekte.
"Så jeg er på"tilføjede hun som et præcis svar på om hun var med på ideen, som hun fandt meget kreativt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lissette
Admin
Admin
avatar

Antal indlæg : 114
Join date : 15/03/13

IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   Ons mar 27, 2013 2:55 am

Lissette var ikke bange for at få opmærksomheden ledt imod hende, hun havde været central for opmærksomheden da hun lige var kommet til lejren og ingen havde kunnet læse hendes hjernemønster, det havde godt nok ikke været særlig rart i starten, men hun havde efterhånden vænnet sig til at lade være med at kigge og bare gået og havde fortsat sin hverdag imens alle stirrede på hende. Hun nikkede lidt og smilede skævt og blidt til Clarice og klukkede let. Hun havde aldrig lavet huler sammen med sin mor, hun havde altid gjort det med sin far og havde leget prinsesse og ridder med ham. Han var hendes helt, og han havde lært hende at dræbe drager. Imaginært, men stadig, hun havde nogen af de bedste minder med ham. "Jamen, det er da dejligt," sagde hun med en blid latter og rakte Clarice armen. "Må jeg have æren?" Lissettes smil var muntert og varmt og hun så opfordrende på veninden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://shadow-falls.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice   

Tilbage til toppen Go down
 
Well ... hallo, nice to meet you ~ Clarice
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Shadow Falls :: Shadow Falls Akademi :: Spisesalen-
Gå til: